OTA YHTEYTTÄ!
+358 40 4141465
marko@optimoi.com

Tilaa kustannusarvio ja
ILMAINEN kartoitus:
Hakukonemarkkinointi
Hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Markkinointisuunnitelmat
Kotisivut

Kotisivut

hakukonemarkkinointi pääosaan markkinointistrategiaa luodessa

Kotisivut ovat yrityksenne käyntikortti. Ensimmäinen mielikuva on oleellinen kun luodaan uusia pitkäaikaisia asiakassuhteita

Kotisivuja on Internetissä miljoonia ja suurin osa niistä ei koskaan tavoita omaa asiakaskuntaa. Kotisivujen perimmäinen tarkoitus on tuoda esille yrityksen tai yhteisön palveluita. Kotisivut, jotka eivät näy hakukoneissa, ovat kuin käyntikortteja, joita ei koskaan oteta pois povitaskusta. Optimoi.com valmistaa sivustoja, jotka näkyvät aitiopaikalla hakukoneissa. Kotisivut tulee tehdä käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi, jossa selailija viihtyy ja näin ollen toimii haluamallanne tavalla. Optimoi.com rakentaa sivustoja, joissa keskitytään olennaisiin yksityikohtiin. Näitä yksityiskohtia ovat mm. sivuston helppokäyttöisyys, hakukonenäkyvyys sekä liiketoiminnan näköinen ulkoasu.
Vaativimmissa kotisivuratkaisuissa käytämme myös yhteistyökumppanimme mainostoimisto Preonin palveluja apuna.

www.preoni.fi

>Kotisivujen työvaiheet

>Nykytilanteen analysointi

Kartoitetaan liiketoimintanne lähtötilanne, nykyiset sivut, markkinointistrategianne ja tarkastellaan mahdollisia olemassaolevia statistiikkoja nykyiseltä sivustolta. Kohdennetaan heikot kohdat ja käydään läpi niiden vaikutukset liiketoimintaanne.

>Tarpeiden analysointi ja tulevaisuuden visiot

Käydään läpi tulevaisuuden visiot liiketoiminnastanne ja pääkohdat miten sivuston on tarkoitus palvella näitä visioita - eli sivuston käyttötarkoitus. Onko sivustolla tarkoitus myydä tuotteita / palveluita, olla informaation lähteenä, vai kerätä tietoa kävijöistä.Tutustutaan liiketoimintaanne, imagoonne, värimaailmaanne sekä ajattelutapoihinne. Tarkoitusena on rakentaa kattava mielikuva liiketoiminnastanne. Kirjataan ylös sisällölliset pääkohdat, joita sivustolle halutaan.

>Sivuston pohjan rakentaminen ja analysointi

Edellisten työvaiheiden pohjalta rakennamme layoutin uudelle sivustolle. Tarkoituksena tuoda liiketoimintanne ja imagonne mukainen värimaailma ja "fiilis" layoutille. Layout käydään aina yhdessä läpi, ennen kuin jatketaan itse sisällön tuottamiseen.

>Sisällön tuottaminen, teksti ja kuvat

Sanonta "yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa", pitää kotisivujen kohdalla paikkansa enemmän, kuin missään muualla. Kuvia valitessa tulee kuitenkin ottaa huomioon, että yksi hyvä kuva on parempi kuin 10 huonoa. Sivustolla voidaan käyttää jo olemassaolevia kuvia tai kuvapankeista ostettavia kuvia. Vaihtoehtona on myös antaa ammattilaisen ottaa kokonaan uudet kuvat.

Tekstisisällön muokkaaminen aloitetaan asiakohtien koordinoimisella; mitä sivustolle halutaan, mikä kunkin asiakohdan tarkoitus on. Asiakas voi toimittaa valmiit tekstipohjat meille ja me muokkaamme tekstit lopulliseen muotoon, joka palvelee selailijoita sekä hakukoneita. Voimme myös luoda sisällön kokonaan alusta asti.

>Sivuston testaaminen eri selaimilla ja resoluutioilla

hakukonemarkkinointi pääosaan markkinointistrategiaa luodessa

Kun sisältö on luotu, testataan sen näkyvyys yleisimmillä selaimilla. On tärkeää, että sivusto näkyy oikealla tavalla kaikissa selaimissa ja näytön resoluutioilla. Kuvat tulee olla oikeilla paikoillaan ja tekstit järjestyksessä riippumatta siitä mitä ohjelmia selailija käyttää.

>Sivuston lisääminen hakukoneisiin

hakukonemarkkinointi pääosaan markkinointistrategiaa luodessa

Kun sivusto on valmis, alkaa kotisivujen tekemisen oleellisin työvaihe, sivuston lisääminen hakukoneisiin. Optimoi.com kotisivupalveluun kuuluu automaattisesti 2 kuukautta jatkuva optimointityö. Tämä tarkoittaa, että teemme sivuston hakukoneystävälliseksi ja lisäämme valmiin sivuston hakukoneisiin indeksoitavaksi. Seuraamme aktiivisesti 2kk ajan sivuston sijainnin kehittymistä hakukoneissa ja teemme tarvittavia muutoksia näkyvyyden lisäämiseksi. Kotisivupalveluun voi myös liittää täyden hakukoneoptimointi option, jolloin jatkamme optimointityötä 6 kk.

>Tilaa kotisivujen suunnittelun ja valmistuksen kustannusarvio

Tarvitsetteko kotisivut jotka toimivat liiketoiminnan edistämisen kannalta oikealla tavalla? Mikäli kotisivupalvelumme herätti mielenkiintonne, pyytäkää meiltä kustannusarvio! Kartoitamme tarpeenne ja annamme yksilöidyn arvion kustannuksista.
Kotisivujen kustannusarviokaavake

Jotain ihan muuta - linkkejä suomalaisten oman alansa osaajiin!

>Kädentaidot
>Manalanpaja (Jyväskylä)
>Pylsy Design (Joutsa)
>Vaskikoru (Kuhmoinen)

>Terveys ja hyvinvointi
>Sammakkokuningatar (Jyväskylä)
>Hoitola Tasapaino (Hki)
>Kaivolan Tila (Ruokolahti)

Tuoreimmat caset:

Insinööritoimisto Mittatyö Suomi OyINSINÖÖRITOIMISTO MITTATYO SUOMI OY
Toteutimme uudet sivut.
www.mittatyo.fi

Hoitola tasapaino HelsinkiHOITOLA TASAPAINO
Toteutimme uudet sivut, sekä kattavan hakukonemarkkinoinnin.
www.hoitolatasapaino.fi

Suomen Brodeeraus hakukoneoptimointiaSUOMEN BRODEERAUS
Toteutimme uudet sivut, sekä kattavan hakukonemarkkinoinnin.
Lue lisää...

Perälä Rally Team Oy hakukoneoptimointiaPERÄLÄ RALLY TEAM OY
Toteutimme uudet sivut, hakukoneoptimoinnin sekä bannerimainonnan. Lue lisää...

Tilaa kustannusarvio:

Hakukonemarkkinointi optimoi.comHAKUKONEMARKKINOINTI
Koko verkkomarkkinointi kerralla kuntoon. Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta
Tilaa kustannusarvio!

hakukoneoptimointi optimoi.comHAKUKONEOPTIMOINTI
Lisää näkyvyyttä hakukoneissa ja kasvata samalla kävijämäärät!
Tilaa kustannusarvio!

hakukonemainonta optimoi.comHAKUKONEMAINONTA
Hakukonemainonnalla aloitat kaupankäynnin vaikka jo tänään!
Tilaa kustannusarvio!

kotisivut optimoi.comKOTISIVUT
Tehdään kerralla kotisivut jotka löytyvät varmasti hakukoneista!
Tilaa kustannusarvio!

markkinointisuunnitelmat optimoi.comTietopotti.fi-bannerit

Jätä yhteydenottopyyntö