OTA YHTEYTTÄ!
+358 40 4141465
marko@optimoi.com

Tilaa lisätietoa sekä alustava
kustannusarvio:
Hakukonemarkkinointi
Hakukoneoptimointi
Hakukonemainonta
Markkinointisuunnitelmat
Kotisivut

Case - Suomen Brodeeraus

hakukonemarkkinointi pääosaan markkinointistrategiaa luodessa

Suomen Brodeeraus tarjoaa laadukkaat mainostekstiilit brodeerattuina asiakkailleen Suomessa ja Keski-Euroopassa. Kotisivut ja verkkomarkkinointi ajantasaistettiin uuden markkinointisuunnitelman myötä.

Suomen Brodeeraus siirtyi järjestelmälliseen verkkomarkkinointiin vuoden 2008 syksyllä. Yritykselle luotiin selkeä markkinointistrategia. Markkinointikanavaksi valittiin yksiselkoisesti Internet ja tavoitteeksi alan ykkösnäkyvyys hakukoneissa. Kotisivujen päätarkoitus on tuotevalikoiman esittelyn lisäksi tarjota ajantasaista informaatiota kävijöilleen. Markkinointistrategian ensimmäisessä vaiheessa tarkoituksena on nostaa kansallista tunnettuutta.

Yhteistyön alussa kartoitimme selkeän päämäärän, ja sen saavuttamiseksi yksityiskohtaisen markkinointistrategian. Tunnettuuden lisääminen on markkinointistrategian ensimmäisen jakson tärkein osa-alue. Uuden hakukoneoptimoidun sivuston myötä suomenbrodeeraus.com:in kävijämäärät nousivatkin jo ensimmäisen kuukauden aikana yli 1700%. Tällä hetkellä suomenbrodeeraus.com sivusto on matkalla yli 4200% kävijämäärän kasvuun (Lukema on keskiarvo aloitushetkestä tähän päivään). Hakukoneoptimointi on nostanut yrityksen tunnettuutta sekä näin tuonut toimintaan myös luotettavuutta. Vierailijat viihtyvät sivuilla huomattavasti pidempään kuin aiemmin ja ottavat myös useammin yhteyttä.

Puoli vuotta hakukoneoptimointia on nyt takana (30.4.2009):

Hakukoneoptimointi on suoritettu onnistuneesti. Tärkeimmillä avainsanoilla on saavutettu ensimmäisen sivun, 3 ensimmäisen tuloksen sijoitus! Mainostekstiiliala on haastava ympäristö lukuisten toimijoiden vuoksi mutta pitkäjänteinen työ vei tämänkin projektin onnistuneesti loppuun. Tuloksien saavuttaminen merkitsee myös hakukonemainonnan kustannusten pienenemistä. 60% googlen mainoskustannuksista kerääntyi yhden avainsanan ympärille. Tuo kustannus on nyt historiaa sillä Suomen Brodeeraus löytyy tuolla avainsanalla heti sijalla 2 luonnollisessa haussa!

Tämä prosessi olikin taas erinomainen esimerkki hakukoneoptimoinnin kustannustehokkuudesta. Hakukoneoptimointiin sijoittaminen maksaa aina itsensä moninkertaisesti takaisin!

www.suomenbrodeeraus.com

Suomen Brodeeraus kommentoi Optimoi.comin palveluja seuraavalla tavalla:

" Valitsimme optimoi.com:in hoitamaan markkinointistrategian suunnittelun sekä toteutuksen suosituksen kautta. Markolla ei ollut aikaisempaa alan tuntemusta mutta määrätietoisella tutkimustyöllä ja analysoinnilla hän pääsi nopeasti "sisään" alan yksityiskohtiin. Saimme yksityiskohtaisen markkinointistrategian sekä tarjouksen strategian toteutuksesta luettavaksemme muutamassa päivässä. Luettuamme paperit oli helppo työ valita optimoi.com yhteistyökumppaniksi. Teimme sopimuksen markkinointisuunnitelmasta, kotisivuista, sekä 6kk laaja-alaisesta hakukonemarkkinoinnista. Lisäsimme sopimukseen vielä option, jolla voimme jatkaa sopimusta 6kk jälkeen ilman taukoa. Uusien kotisivujen auettua alkoivat tulokset näkymään lähes välittömästi. Hakukonemainonnalla saimme kohdistettua näkyvyyttä sivuille välittömästi. Ensimmäinen tarjouspyyntökin oli sähköpostissa odottamassa jo seuraavana aamuna kampanjan aloituksesta.Suomen Brodeeraus löytyy jo nyt näyttävästi hakukoneista alan merkittävimmillä avainsanoilla. Voimme suositella optimoi.com:in palveluita kun valitsette markkinointiinne yhteistyökumppania" - Olli-Pekka Saarela, Suomen Brodeeraus

Lue miten voimme kehittää teidän liiketoimintaanne

Jotain ihan muuta - linkkejä suomalaisten oman alansa osaajiin!

>Kädentaidot
>Manalanpaja (Jyväskylä)
>Pylsy Design (Joutsa)
>Vaskikoru (Kuhmoinen)

>Terveys ja hyvinvointi
>Sammakkokuningatar (Jyväskylä)
>Hoitola Tasapaino (Hki)
>Kaivolan Tila (Ruokolahti)

Tuoreimmat caset:

Insinööritoimisto Mittatyö Suomi OyINSINÖÖRITOIMISTO MITTATYO SUOMI OY
Toteutimme uudet sivut.
www.mittatyo.fi

Hoitola tasapaino HelsinkiHOITOLA TASAPAINO
Toteutimme uudet sivut, sekä kattavan hakukonemarkkinoinnin.
www.hoitolatasapaino.fi

Suomen Brodeeraus hakukoneoptimointiaSUOMEN BRODEERAUS
Toteutimme uudet sivut, sekä kattavan hakukonemarkkinoinnin.
Lue lisää...

Perälä Rally Team Oy hakukoneoptimointiaPERÄLÄ RALLY TEAM OY
Toteutimme uudet sivut, hakukoneoptimoinnin sekä bannerimainonnan. Lue lisää...

Tilaa kustannusarvio:

Hakukonemarkkinointi optimoi.comHAKUKONEMARKKINOINTI
Koko verkkomarkkinointi kerralla kuntoon. Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta
Tilaa kustannusarvio!

hakukoneoptimointi optimoi.comHAKUKONEOPTIMOINTI
Lisää näkyvyyttä hakukoneissa ja kasvata samalla kävijämäärät!
Tilaa kustannusarvio!

hakukonemainonta optimoi.comHAKUKONEMAINONTA
Hakukonemainonnalla aloitat kaupankäynnin vaikka jo tänään!
Tilaa kustannusarvio!

kotisivut optimoi.comKOTISIVUT
Tehdään kerralla kotisivut jotka löytyvät varmasti hakukoneista!
Tilaa kustannusarvio!

markkinointisuunnitelmat optimoi.comTietopotti.fi-bannerit

Jätä yhteydenottopyyntö